Θρεπτικά Συστατικά


Για την ανάπτυξη των φυτών είναι απαραίτητος ένας συνδυασμός από ορυκτά θρεπτικά συστατικά που είναι ουσιώδη για την επιβίωσή τους (μακροστοιχεία) και ορυκτά θρεπτικά συστατικά που επιδρούν ευεργετικά σε κάποιες βιολογικές λειτουργίες τους (ιχνοστοιχεία).

Biobizz Bio Bloom 5L

Υγρό λίπασμα, χαμηλής περιεκτικότητας σε άζωτο και αρκετό φώσφορο και κάλιο για την πλούσια ανθοφορία!!!  Κατάλληλο για υδροπονία  χώμα και καρύδα. Περιέχει ένζυμα  αμινοξέα  και β..

52,00€

Biobizz Topmax 1L

 Το TopMax είναι οργανικό διεγερτικό που σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται ειδικά με μείγματα εδάφους της BioBizz. Το TopMax έχει τρεις στόχους: να διευκολύνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστα..

28,00€

General Hydroponics Tripart Flora HW (Terra Aquatica)

 Η Flora Series προσφέρεται με την Tripack χλωρίδα Hard  Water Ξεκινώντας Kit, το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για μια πλήρη κύκλο ανάπτυξης:Flora Series (FloraGro, FloraMicro, Flor..

27,00€

Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag 1L

To Sensi Cal-Mag Xtra είναι ένα πρόσθετο που θα δώσει στα φυτά σας το έξτρα σβέστιο που χρειάζονται για σωστή ανάπτυξη. Διαθέτει επίσης Άζωτο, Μαγνήσιο, Χηλικό Σίδηρο και μικροστοιχεία όπως Χηλικό Μαγ..

24,00€

Advanced Nutrients B52 250ml

Το Β-52 αυξάνει το μεταβολισμό των φυτών, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του καθιστώντας τα  ικανά ναμεγαλώνουν πιο έντονα. Β-52 περιέχει επίσ..

11,00€

Advanced Nutrients - Ancient Earth 1L

Advanced Nutrients - Ancient Earth 1L..

25,50€

Advanced Nutrients - Bud Blood Liquid 250ml

Advanced Nutrients - Bud Blood Liquid 250ml..

15,50€

Advanced Nutrients - Bud Candy 1L

Bud Taste Enhancer 1LΤο Bud Candy από την Advanced Nutrients είναι ένας ενισχυτής ανθοφορίας βασισμένος σε μελάσες, ζαχαρώδη υδατάνθρακες. Παράγει αυξημένη απόδοση του βάρους στα λου..

26,90€

Advanced Nutrients - Bud Candy 250ml

Bud Candy 250ml..

9,00€

Advanced Nutrients - Bud Candy 4L

Bud Taste Enhancer 4LΤο Bud Candy από την Advanced Nutrients είναι ένας ενισχυτής ανθοφορίας βασισμένος σε μελάσες, ζαχαρώδη υδατάνθρακες. Παράγει αυξημένη απόδοση του βάρους στα λουλούδια, τη ρητίνη ..

84,00€

Advanced Nutrients - Bud Candy 500ml

Bud Candy 500ml..

14,90€

Advanced Nutrients - Flawless Finish (Final Phase) 1L

Ενάντια  στην έξαψη των συσσωρευμένων θρεπτικών ουσιών στα λουλούδια και τα φύλλαΣύνθετη Τελική Φάση σε θρεπτικά συστατικά. Είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην έξαψη των συσσωρευμ..

13,50€

Advanced Nutrients - Jungle Juice Bloom 1L

Advanced Nutrients - Jungle Juice Bloom 1L..

9,50€

Advanced Nutrients - Jungle Juice Grow 1L

Advanced Nutrients - Jungle Juice Grow 1L..

6,00€

Advanced Nutrients - Jungle Juice Micro 1L

Advanced Nutrients - Jungle Juice Micro 1L..

8,00€

Advanced Nutrients - Jungle Juice Pack (3x1L)

Advanced Nutrients - Jungle Juice Pack (3x1L)..

21,90€

Advanced Nutrients - Kushie Kush 500ml

Advanced Nutrients - Kushie Kush 500ml..

18,00€

Advanced Nutrients - Nirvana 1L

Ισχυροί ενισχυτές φυσικής άνθισης, όπως βιταμίνες, αμινοξέα, χουμικό οξύ, υδατάνθρακες και πολλά άλλα!Το Nirvana είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό οργανικό που μπορείτε να εφαρμόσετε σε φύλλα ή ρίζες. Π..

22,00€

Advanced Nutrients - Nirvana 250ml

Ισχυροί ενισχυτές φυσικής άνθισης, όπως βιταμίνες, αμινοξέα, χουμικό οξύ, υδατάνθρακες και πολλά άλλα!Το Nirvana είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό οργανικό που μπορείτε να εφαρμόσετε σε φύλλα ή ρίζες. Περιέ..

6,90€

Advanced Nutrients - Nirvana 500ml

Ισχυροί ενισχυτές φυσικής άνθισης, όπως βιταμίνες, αμινοξέα, χουμικό οξύ, υδατάνθρακες και πολλά άλλα!Το Nirvana είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό οργανικό που μπορείτε να εφαρμόσετε σε φύλλα ή ρίζες. Π..

12,90€

Advanced Nutrients - Piranha 1L

Piranha ένα προϊόν με ωφέλιμους μικροοργανισμούς κατάλληλο για όλα τα υποστρώματα, όπως κοκοφοίνικα, χώμα, NFT, DWC, Aeroponics, στάγδην άρδευση και ειδικά για εφαρμογή στην υδροπονία.Χρησιμοποιήστε ..

72,00€

Advanced Nutrients - Piranha 250ml

Piranha ένα προϊόν με ωφέλιμους μικροοργανισμούς κατάλληλο για όλα τα υποστρώματα, όπως κοκοφοίνικα, χώμα, NFT, DWC, Aeroponics, στάγδην άρδευση και ειδικά για εφαρμογή στην υδροπονία.Χρησιμοποιήστε 2..

18,50€

Advanced Nutrients - Piranha 500ml

Piranha ένα προϊόν με ωφέλιμους μικροοργανισμούς κατάλληλο για όλα τα υποστρώματα, όπως κοκοφοίνικα, χώμα, NFT, DWC, Aeroponics, στάγδην άρδευση και ειδικά για εφαρμογή στην υδροπονία.Χρησιμοποιήστε ..

38,90€

Advanced Nutrients - Revive 1L

Revive 1L..

30,90€

Advanced Nutrients - Revive 250ml

Revive 250ml..

9,00€
Εμφάνιση 1 έως 25 από 207 (9 Σελ.)