BioBizz Try Pack Outdoor

BioBizz Try Pack Outdoor

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,31€
Κατασκευαστής:Biobizz
Κωδικός Προϊόντος: bbizzout

Σύντομη Περιγραφή

BioBizz  Εξωτερικής  Χρήσης  Αν το κλίμα στην περιοχή σας το επιτρέπει και υπαίθρια καλλιέργεια είναι η επιλογή σας, αλλά δεν γνωρίζετε πώς να ξεκινήσετε, ας BioBizz να είναι εύκολο για εσάς. Δοκιμάστε το  Outdoor Pack, ένα από τα τέσσερα μέλη της πο...
+

BioBizz  Εξωτερικής  Χρήσης  

Αν το κλίμα στην περιοχή σας το επιτρέπει και υπαίθρια καλλιέργεια είναι η επιλογή σας, αλλά δεν γνωρίζετε πώς να ξεκινήσετε, ας BioBizz να είναι εύκολο για εσάς. Δοκιμάστε το  Outdoor Pack, ένα από τα τέσσερα μέλη της που ξεκίνησε πρόσφατα την οικογένεια του BioBizz.Η εξωτερική συσκευασία περιέχει Bio · Bloom,  Fish· Mix και Top · Max. Ένας συνδυασμός που θα επιτρέψει στην εξωτερική καλλιεργητή να αποκτήσουν εμπειρία με τα οργανικά λιπάσματα BioBizz κυμαίνονται καθώς παρέχει βασική διατροφή για 1-4 φυτά.


BioBizz Ψάρια · Mix που περιέχονται σε αυτό το πακέτο ενισχύει όλα τα φυσικά ορυκτά και (μικρο) οργανισμών και διεγείρει την παραγωγή των ωφέλιμων βακτηρίων. Τα υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών θα βοηθήσει επίσης να δημιουργήσει ένα πλούσιο οργανικό εξωτερική υπόστρωμα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Up-sell Products