Όργανα Ελέγχου


Adwa AD12 pH/°C (WATERPROOF)

Γρήγορο, σταθερό και ακριβές, αυτές οι δοκιμαστές είναι για χρήστες που απαιτούν τη μεγαλύτερη ακρίβεια.Adwa AD12 είναι το πιο προηγμένο μικροεπεξεργαστή IP67.Αδιάβροχη τσέπη.Γρήγορο, σταθερό και ακρι..

39,50€

Adwa AD31 EC/TDS/°C (WATERPROOF)

Μετρητής  αγωγιμωτητας  (EC/TDS) και Θερμοκρασίας.Για εύκολη και γρήγορη μέτρηση του διαλύματος. Αδιάβροχο  Εύρος μέτρησης EC 0 εως 3999μS/cm  και 0 εως 2000 ppmΕύρος μέτρησης θερμ..

39,50€

CO2 Release Kit

Βαλβίδα- ρολογια.Δεν περιλαμβανει μπουκάλα! ..

51,40€

Hanna Digital Meter PH & Temp

Αδιάβροχο όργανο μέτρησης  PH  και θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας από την Hanna Instuments. Με μεγάλη οθόνη διπλού επιπεδου και αυτόματο σβήσιμο όταν ξεχαστεί ανοιχτό.Διαθέτει και ανταλα..

86,30€

Milwaukee Kit PH55 + EC60 Tester

Ένα Kit για όλους PH / ΕΚ / TDS / ° C σας μετρήσεις / ° FΈνα σύνολο υγρό tester 2 υψηλής απόδοσης, που περιέχει 4 επιπλέον φακελάκια ρυθμιστικού βαθμονόμησης pH του διαλύματος.Αυτό το σετ μέτρησης είν..

115,00€

Αναλογικό υγρασιόμετρο 8εκ.

Αναλογικό υγρασιόμετρο..

8,00€

Επαγγελματικό Τεστ διαλύματος kit: pH-N-P-K

Επαγγελματικό Τεστ χώματος kit: pH-N-P-KΠλήρης μέτρηση PH-ΑΖΩΤΟΥ-ΦΩΣΦΟΡΟΥ-ΚΑΛΙΟΥ  του  εδάφους...

82,00€

Θερμουγρασιόμετρο Mammoth Digital Thermo-Hygrometer XXL

Η Digital Thermo Υγρόμετρο XXL από την  μαμούθ μετράει τη θερμοκρασία και την υγρασία.Το Thermo Υγρόμετρο μαμούθ έχει μια μεγάλη οθόνη για εύκολη ανάγνωση, ιδανικό για τη μέτρηση τόσο, τη θερμότη..

15,00€

Μετρητής Υγρασίας / Θερμοκρασίας / PH / Ισχύ φάσματος

Οικονομικό και εύκολο στη χρήση αναλογικό όργανο μέτρησης PH χώματος 4-8 /Υγρασίας χώματος /φωτοσυνθετικού φάσματος (lumens)...

10,00€

Ψηφιακός μετρητής υγρασίας - θερμοκρασίας

Ψηφιακός μετρητής υγρασίας - θερμοκρασίας Ικανότητα καταγραφής των μέγιστων και χαμηλότερων τιμών. Απαραίτητος για την παρακολούθηση των συνθηκών της καλλιέργειας...

15,30€

Ψηφιακός μετρητής φωτός (lux/lumens meter)

Ψηφιακός μετρητής φωτός για τα πειράματα σας !Xρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του επιπέδου της φωτεινότητας, φωτεινότητα είναι ένα μέτρο της ποσότητας του φωτός που πέφτει πάνω σε μια επιφάνεια.Υψηλή ..

29,90€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)